Virvelvind Askecyklon, 20 liters Udvide

Virvelvind Askecyklon, 20 liters

Pellvac

2505

Nyhed

Træt af ashpot, her askesugeren som virker.

Tilsluttet til en suger bruges virvelvind askecyklon til at suge alt fra aske og fint støv til sand sten mm. Når luften roterer i cyklonhovedet med 180 km/t opstår en enorm centrifugalkraft som slynger partiklerne mod cyklonens indre og videre ned i spanden.
Mål på tilslutning i top er: indv. 35mm udv. 40mm. Læs nedenfor.

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

1 325,00 DKK

inkl. moms

VIRVELVIND ASKECYKLON er først og fremmest udviklet til pelletsaske men dens fornemme egenskaper gør at den kan bruges til de fleste typer af ral; groft som fint. Gode argumenter: Opmålt udskilningsgrad: op til 99% (pelletsaske). Konstant kapacitet og udskilningsgrad op til spandens niveau på 20 liter. Udskiller glødende partikler (op til 99%). Vær opmærksom på at det er de allermindste partikler der ryger videre til støvsuger, som derved kan miste sugeevnen, og derved falder udskilningsgraden også. Kan tilsluttes til alle almindelige støvsugere, men brug ikke den som du normalt bruger i huset, da der stadig vil komme mindst 1% videre. Inklusiv 2 meter varmebestandig sugeslange (125° C). Inklusiv flexibelt alumundstykke. I og med at cyklonen vil forbedre alle støvsugere, kan den bruges foran alle støvsugere inden for håndværk og industri ( vær opmærksom på at denne cyklon er designet til et luftflow på 100-200 N m3/h hvilket svarer til en alm. husholdnings støvsugers sugeevne ). Enhver håndværker ved hvor irriterende det er at skulle rense filter på støvsugeren i tide og utide for at have maksimal sugeeffekt, med en cyklon foran støvsugeren er det problem fjernet.

OBS. brug ikke husholdnings støvsugeren til dette, da der stadig går mindst 1% videre, brug en suger som kan tåle lidt aske.

Hvis tilslutning ikke passer på din suger kan man bruge grå afløbsfittings til at ændre størrelse.