Scotte pillefyr med Black Star kedel

Scotte pillefyr med Black Star kedel

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer
 • Scotte Black Star pillefyr - 16kW ( BS1016 ) , uden silo,...
  4916991

  Scotte pillefyr - Scotte-Black-Star-Pillefyr, ( BS1016 ) 16kW, uden pillebeholder, selvrensende. 4 træks kedel til pillefyr med hul i begge sider. Automatisk rensning af røg slag, vha. gearmotor. Kedlen er konstrueret med lodrette røg-slag, som sikrer en effektiv køling af røggaserne. OBS ! Se efter Woody pillefyr.

   
 • Scotte Black Star pillefyr - 16kW ( BS1016 ) , med silo,...
  4917991

  Scotte pillefyr - Scotte Black Star Pillefyr, ( BS1016 ) 16kW, med pillebeholder, selvrensende. 4 træks kedel til pillefyr med hul i begge sider. Automatisk rensning af røg slag, vha. gearmotor. Kedlen er konstrueret med lodrette røg-slag, som sikrer en effektiv køling af røggaserne. OBS ! Se efter Woody pillefyr.

   
Scotte Black Star BS1016

Vi har det dansk udviklede Scotte pillefyr, som med deres prisgunstige leje er svært at komme udenom, når man skal investere i pillefyr. Med et Scotte pillefyr får man et pillefyr hvis styring har gennemgået en stor udvikling helt tilbage fra år 2000, som ikke mange andre pillefyr på det danske marked kan hamle op med. Scotte Black Star kedlerne er udført i 4mm pladejern, og brænderne har en intern snegl som gør at de kan komme ned på meget lav effekt, hvilket minimerer opstarterne om vinteren. De nye modeller af Scotte Black Star kedlen er semi selvrensende pillefyr, som letter vedligeholdelsen væsentligt.
Med et Scotte Black Star Pillefyr får du et pillefyr som er velafprøvet og har mange funktioner som ikke ses på anlæg til den pris.
Scotte pillefyr findes i forskellige størrelser og udgaver:

Det "normale" Scotte pillefyr består af en kedel og en rød silo ved siden af, og findes i nedenstående udgaver:
Scotte 10 kW, er BS1016 kedel med en 10 kW pillebrænder på.
Scotte 16 kW, er BS1016 kedel med en 16 kW pillebrænder på.
Scotte 30 kW, er BS2030 kedel med en 30 kW pillebrænder på.
Scotte 50 kW, er BS4050 kedel med en 50 kW pillebrænder på.

Et Scotte Black Star Mini eller kompakt anlæg er en kedel, med en sammenbygget silo og snegl i samme design som kedlen ( sort )
og findes i følgende udgaver:

Woody kompakt 10 kW
Woody kompakt 16 kW