Woody Pillefyr med Black Star kedel

Woody Pillefyr med Black Star kedel

Der er 6 varer.
Woody Black Star BS1016

Vi har det dansk udviklede Woody / Scotte pillefyr, som med deres prisgunstige leje er svært at komme udenom, når man skal investere i pillefyr. Med et Woody pillefyr får man et pillefyr hvis styring har gennemgået en stor udvikling helt tilbage fra år 2000, som ikke mange andre pillefyr på det danske marked kan hamle op...

Woody Black Star BS1016

Vi har det dansk udviklede Woody / Scotte pillefyr, som med deres prisgunstige leje er svært at komme udenom, når man skal investere i pillefyr. Med et Woody pillefyr får man et pillefyr hvis styring har gennemgået en stor udvikling helt tilbage fra år 2000, som ikke mange andre pillefyr på det danske marked kan hamle op med. Woody Black Star kedlerne er udført i 4mm pladejern, og brænderne har en intern snegl som gør at de kan komme ned på meget lav effekt, hvilket minimerer opstarterne om vinteren. De nye modeller af Woody Black Star kedlen er semi selvrensende pillefyr, som letter vedligeholdelsen væsentligt.
Med et Woody Black Star Pillefyr får du et pillefyr som er velafprøvet og har mange funktioner som ikke ses på anlæg til den pris.
Woody pillefyr findes i forskellige størrelser og udgaver:

Det "normale" Woody pillefyr består af en kedel og en rød silo ved siden af, og findes i nedenstående udgaver:
Woody 10 kW, er BS1016 kedel med en 10 kW pillebrænder på.
Woody 16 kW, er BS1016 kedel med en 16 kW pillebrænder på.
Woody 30 kW, er BS2030 kedel med en 30 kW pillebrænder på.
Woody 50 kW, er BS4050 kedel med en 50 kW pillebrænder på.

Et Woody Black Star Mini eller kompakt anlæg er en kedel, med en sammenbygget silo og snegl i samme design som kedlen ( sort )
og findes i følgende udgaver:

Woody kompakt 10 kW
Woody kompakt 16 kW

Mindre
Mere
Viser 1 - 6 af 6 varer
Accept Site use cookies